Online een offerte maken en verzenden

Het uitbrengen van een offerte is een belangrijke stap in het verkoopproces. Door offertes online te maken met Offorte til je deze naar een hoger niveau, bespaar je tijd en maximaliseer je het resultaat. Concentreer je op de inhoud de rest is automatisch.


Geoptimaliseerd offerte proces

Zodra je offerte gereed is voor verzending kun je deze verzenden vanuit Offorte en krijg je bericht wanneer je klant het voorstel opent. Men kan binnen de online offerte direct vragen stellen en een pdf downloaden. Is het voorstel akkoord dan zet de klant digitaal zijn handtekening en ook hiervan ontvang jij weer bericht.

 


Voordelen offerte software

Meer voorstellen goedgekeurd
Door sneller te reageren en een inhoudelijk beter voorstel uit te brengen wat echt tot de verbeelding spreekt worden er meer voorstellen goedgekeurd.

Bespaar kostbare tijd
Met de slimme stramienen en bibliotheek gaat het maken en aanpassen van een offerte een stuk sneller en is tevens een stuk minder foutgevoelig. De vormgeving gebeurt automatisch zodat deze altijd netjes en consistent is met jullie huisstijl.

Krijg meer inzicht in het salesproces
Je ontvangt bericht wanneer een offerte wordt geopend zodat je direct kunt inspelen op de actuele behoeften. Met alle offertes in een handig overzicht en individuele statistieken ontstaat er meer grip en inzicht in jullie salesproces.

Verras je prospects
Wie wordt er nu nog warm van een saai, papieren boekwerk als voorstel? Verras prospects met een goed passend voorstel en een presentatie die tot de verbeelding spreekt. De beslissing van je klant zal eerder in jullie voordeel uitvallen.

Verfijn je presentatie
Door gebruik te maken van de online presentatiemogelijkheden zoals bv. Youtube wordt een betere, meer tot de verbeelding sprekende offerte gemaakt. De vormgeving wordt bovendien automatisch voor je geregeld zodat je presentatie er altijd netjes en verzorgd uitziet.

Werk slimmer samen
Eindelijk zicht op de beste offertes van jou en je collega's. Samen content delen en zoeken in elkaars geschreven pagina's en paragrafen. Met Offorte wordt het teamwork.

Lage kosten
Geen dure installatie- en licentiekosten. Tegen een laag maandbedrag maak je gebruik van een uitgebreid offerte programma dat continue wordt doorontwikkeld en geupdate.

Sneller schakelen
Direct in een voorstel een vraag kunnen stellen of goedkeuren, maar nog belangrijker: weten wanneer een voorstel wordt bekeken geeft je de mogelijkheid om het ijzer te smeden wanneer het warm is!

De opdracht winnen met OfforteAbonnementen

Benieuwd naar de investering? Vanaf 10 euro per maand kun je al gebruik maken van Offorte

 

Meer prijs informatie


Functionaliteiten

Ontdek de mogelijkheden van onze software op de functionaliteiten pagina.

 

Bekijk functionaliteiten

Voorbeelden

Ready to get started?

Probeer Offorte nu gratis 14 dagen zonder verplichtingen

Klik hier om te starten