Functionaliteiten overzicht van Offorte

Hieronder zie je een overzicht van de belangrijkste functionaliteiten en eigenschappen van Offorte. Wij zijn continu bezig om de app verder uit te breiden. Belangrijke input hiervoor komt van onze gebruikers.

Offerte maken in je browser

Offorte hoeft niet geinstalleerd te worden, maar draait gewoon in je webbrowser. Zo ben je altijd up-to-date met de meest recente versie.

 


Offerte & contact beheer

Met het offerte overzicht heb je eenvoudig toegang tot alle offertes en zie je meteen hoe de offerte pipeline is gevuld. In het contacten gedeelte staan alle bedrijven en contactpersonen met natuurlijk de gemaakte offertes per klant.

 


Eenvoudig content hergebruiken met de favorieten bibliotheek

Veelgebruikte offertes, pagina's en paragrafen sla je op in de favorieten bibliotheek om die vervolgens snel in te zetten bij het maken van een nieuwe offerte. Handig!

 


Online vragen stellen en goedkeuren

Wanneer een prospect een offerte bekijkt is het mogelijk om direct binnen het voorstel een vraag te stellen. Ook het goedkeuren van een offerte gebeurt direct online en je ontvangt hier direct bericht van.

 


Notificaties voor perfecte timing

In de detailweergave van een offerte kun je precies zien wanneer en hoe vaak een voorstel is bekeken door een prospect. Wanneer een voorstel voor het eerst wordt bekeken of na enige tijd van radiostilte, dan ontvang je hier een melding van via e-mail zodat je met gepaste timing kunt reageren.

 


Prachtige vormgeving in elke huisstijl

Binnen het systeem kun je vormgevings-sjablonen aanmaken en deze aanpassen aan jullie eigen huisstijl. Offorte zorgt vanaf dat moment dat de vormgeving mooi en consistent blijft in de offertes.

 


Snel support
Heb je een vraag of een specifieke wens? Ons support team helpt je snel en met veel plezier. Jouw feedback en gebruikservaring zijn super belangrijk en worden ook gebruikt voor de verbetering van Offorte!

Online & pdf weergave
Wanneer een offerte is verzonden dan wordt deze online bekeken door de prospect. Er is tevens de mogelijkheid om het voorstel te downloaden of printen in een pdf-versie. Deze pdf versie wordt automatisch voor je aangemaakt.

Offerte sjablonen
Met de offerte sjablonen heb je meteen een goed startpunt om een offerte op te stellen. De nieuwe offerte wordt automatisch gevuld met de inhoud van het gekozen sjabloon en kan daarna eenvoudig aangepast worden aan de specifieke wensen van de prospect.

Personaliseren
Binnen de inhoud van een offerte kun je personalisatie tags gebruiken voor klantgegegevens. Wanneer een offerte wordt bekeken dan worden deze tags vervangen door de gegevens van de klant. Zo wordt er nooit meer per ongeluk een verkeerde bedrijfsnaam gebruikt omdat je deze bent vergeten te vervangen.

Versiebeheer
Het komt dikwijls voor dat een klant na het uitbrengen van een offerte diverse aanpassingen wil binnen de offerte. Met het versiebeheer maak je snel en eenvoudig een nieuwe versie binnen een offerte. Zo heb je meer grip en behoud je te allen tijde het overzicht.

Verschillende paragrafen
Een offerte van Offorte is opgebouwd uit pagina's en paragrafen. Er zijn verschillende paragraaftypes beschikbaar waarmee je eenvoudig profiteert van de online mogelijkheden. Zo kun je ondermeer de volgende types gebruiken in je offertes: verschillende tekst & afbeelding combinaties, tabel, prijstabel, Youtube & Vimeo video, Slideshare presentaties, fotogallerij.

E-mail sjablonen
Binnen Offorte is het tevens mogelijk standaard brief sjablonen aan te maken. Wanneer je een offerte wilt verzenden gebruik je dit sjabloon voor het begeleidend schrijven.

Teamwork
Een offorte account kan uitgebreid worden met meerdere gebruikers. Dit stimuleert kennisdeling en overzicht binnen sales teams.Online offerte

Lees meer over de kracht van online offerte software en hoe Offorte jou helpt

 

Online offertes maken


Abonnementen

Benieuwd naar de investering? Vanaf 10 euro per maand kun je al gebruik maken van Offorte

 

Meer prijs informatie

Voorbeelden

Ready to get started?

Probeer Offorte nu gratis 14 dagen zonder verplichtingen

Klik hier om te starten